Житомирська область: рятувальники надають допомогу населенню по відкачуванню талих вод з підтоплених домогосподарств.

Житомирська область: рятувальники надають допомогу населенню по відкачуванню талих вод з підтоплених домогосподарств.

07.04.13 14:23 0 1146
За минулу добу, 5 квітня, рятувальними підрозділами Управління ДСНС у Житомирській області зареєстровано 32 звернення мешканців області щодо надання допомоги по відкачуванню талих вод з їхніх підтоплених домогосподарств. Відкачування води відбувалося в 19 районах регіону та у самому обласному центрі.

6 квітня, близько 15:00 чергове відділення рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Житомир проводило відкачування води з приватного домогосподарства, що розташоване на одній з вулиць міста. Господарка зателефонувала до оперативно-рятувальної служби вже тоді, коли рівень води на її подвір’ї сягнув близько 40 см. Рятувальники відреагували миттєво.

Жінка розповіла, що водою вже повністю затоплений її підвал де зберігаються овочі та консервація. До того ж, у самому будинку вода вже потрапила до газового котла опалення, який розташований нижче підлоги, але її рівень не встиг дістатися до газових форсунок, за що господиня сердечно дякувала вчасно прибулим рятувальникам.

Станом на 18:00 по всій області на відкачування води задіяно 9 одиниць спеціальної техніки та 29 чоловік особового складу рятувальників.

Загалом гідрологічна ситуація в області є повністю контрольованою, об’єкти господарювання та життєзабезпечення функціонують у нормальному режимі.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ