На Буковині 481 рятувальник та 152 од. насосного обладнання залучались протягом доби для надання допомоги населенню

На Буковині 481 рятувальник та 152 од. насосного обладнання залучались протягом доби для надання допомоги населенню

07.04.13 11:39 0 1021
Загалом протягом доби для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалися 481 рятувальник та 152 од. насосного обладнання. За добу відкачано 76 тис. 567 куб.м води (усього з 2 квітня відкачано 157 тис. 590 куб.м води).

Внаслідок опадів та сніготанення, відмічаеться підйом грунтових вод та часткове затоплення територій, господарських та житлових будинків в 188 населених пунктах у Вінницькій, Волинській, Хмельницький, Житомирський, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Полтавський, Чернівецький, Чернігівській областях та м. Києві.

За інформацією Укравтодору проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечено. На території Рівненської області на 2-х дорогах місцевого значення є місця переливу води. Організовано об’їзд. Зазначені ділянки доріг запроектовані під перелив води.

Станом на 07:00 6 квітня на більшості території України без істотних опадів. Опади у вигляді невеликого дощу спостерігаються у Житомирській, Закарпатській, Київській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській, Полтавській Івано-Франківський областях та м. Києві.

За інформацією Гідрометеорологічного центру 6 квітня відмічається подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у басейнах річок Західного Бугу, Прип’яті, малих річках Київщини, місцями на лівих притоках Дністра.

Можливе досягнення відміток початкового затоплення садиб, будинків та господарських споруд в окремих населених пунктах Підволочиського району (Тернопільська область), Волочиського району (Хмельницька область); Сокальського району (Львівська область); Зарічненському, Сарненському, Рокитнянському районах (Рівненська область), Тисменицькому районі (Івано-Франківська область) .

У ДСНС України у цілодобовому режимі працює робоча група Міжвідомчого оперативного штабу.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ