На Рівненщині таксист затримав горе-розбійника

На Рівненщині таксист затримав горе-розбійника

08.04.13 08:54 0 1092
На Рівненщині таксист затримав зловмисника, який погрожуючи ножем, намагався заволодіти його грошима. Водій приватного таксі не лише вибив з рук нападника гострий предмет, а й зв’язав кривдника та передав правоохоронцям.

Сталася подія близько 17 години шостого квітня. Саме тоді до Рівненського міськвідділу потерпілий привіз у багажнику свого авто горе-розбійника.

— До мене звернувся незнайомий чоловік та попросив відвезти його у село Олександрія Рівненського району, — говорить потерпілий Сергій, тримаючись за садини на шиї, отримані під час боротьби. — Дорогою, в’їхавши у ліс, пасажир дістав ножа та став вимагати гроші. І тут я не розгубився — вибив з його рук гострий предмет. Усе сталося у лічені секунди.

Уже спілкуючись з міліціонерами 18-річний мешканець Волині підтвердив, що мав намір таким чином заволодіти коштами таксиста. Молодик пояснює це тим, що хотів сплатити за навчання у одному з тернопільських вищих навчальних закладів. У Рівному ж перебував, бо приїхав до брата.

— Завдяки професійним діям приватний таксист зв’язав нападника та привіз його до Рівненського міськвідділу міліції, — зазначив начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко. — Ми обов’язково нагородимо цю людину. Дякуючи йому, ми уже відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України і будемо вирішувати питання про затримання зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна в Одесі програла ...
Наступна новина: Туреччина може відіграти ...

КОМЕНТАРІ