Івано-Франківська область: рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Івано-Франківська область: рятувальники ліквідовують наслідки негоди

08.04.13 10:57 0 1237
Минулої доби, 6 квітня, підрозділами пожежно-рятувальної служби області надавалась допомога населенню по перевезенню людей через водні перешкоди, а також відкачуванню води з підтоплених територій. Працівниками ДСНС через водні перешкоди перевезено 150 місцевих мешканців. Для проведення робіт залучено 31 рятувальника, 7 одиниць пожежної та спеціальної техніки, 5 човнів та 2 мотопомпи.

Станом на 9:00 7 квітня у 16 населених пунктах Івано-Франківської області (в Тлумацькому, Тисменицькому і Рогатинському районах та в місті Калуш) ще залишаються підтопленими 342 підвали житлових та адміністративно-господарських будівель, 241 дворогосподарство, 270 присадибних ділянок, 388 криниць та 33 га сільськогосподарських угідь.

Біля річки Ворона в Тисменицькому районі організовано чергування 2 спостережувальних постів.

Станом на 4:00 7 квітня за даними з гідропостів Івано-Франківського обласного центру з гідрометеорології рівень води в ріках області становить: річка Ворона в місті Тисмениця – 415 см (65 см вище рівня виходу води на заплаву), річка Свірж в селі Букачівці Рогатинського району – 399 см (9 см вище рівня виходу води на заплаву та на 1 см нижче рівня підтоплення сільськогосподарських угідь та населених пунктів).

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Інформація про стан ...

КОМЕНТАРІ