Прикарпатці  безкоштовно «оцифровують» свій підпис у податковій

Прикарпатці безкоштовно «оцифровують» свій підпис у податковій

08.04.13 15:21 0 1029
Майже шість тисяч електронних ключів цифрового підпису видано в області; з них 3523 - фізичним особам-підприємцям та громадянам з червня минулого року – початку діяльності відділу реєстрації користувачів, повідомляють податківці.

Зокрема, з початку року видано 3036 електронних ключів, з них фізичним особам – 2137, які можуть скористатися ними у власній господарській діяльності, а також заповнити та надати до податкової інспекції декларацію про майновий стан та доходи в електронному вигляді.

Електронні ключі цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, яке розроблено фахівцями ДПС України, надаються безкоштовно. Інформація щодо переліку доходів, які підлягають декларуванню, порядку отримання податкової знижки розміщена у спеціальному банері «Декларування громадянами майнового стану і доходів» офіційного веб-порталу ДПС України (www.sts.gov.ua).

Довідково

Платники податків м. Івано-Франківська можуть звернутися до відділу реєстрації користувачів при ДПС в Івано-Франківській області центру сертифікації ключів ІДД ДПС України, який знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, каб. 110, контактний тел. (0342)77-19-05, а мешканці районів Калуша та Коломиї - до відокремлених пунктів реєстрації користувачів, які відкриті при податкових інспекціях у цих містах.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ