На Івано-Франківщині податківці скоротили свої перевірки  більше як наполовину

На Івано-Франківщині податківці скоротили свої перевірки більше як наполовину

08.04.13 12:27 0 1024
В другому кварталі поточного року кількість запланованих перевірок в області буде скорочено на 53,8% (до 6-ти суб’єктів господарювання) у порівнянні з І кварталом. До їх зменшення призведе запровадження системи електронних дистанційних перевірок, а також об’єднання податкового та митного аудиту.

Дані новації дозволять бізнесу приділяти час та увагу своїй основній діяльності, а не спілкуванню з ревізорами, повідомляють ДПС в Івано-Франківській області.

За перший квартал податківці області провели 29 документальних планових перевірок підприємств, за результатами яких донараховано 9,6 млн. грн. (в січні - березні 2012 року проведено 55 перевірок).

Довідково

Ознайомитися з проектом наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття органом ДПС про проведення такої перевірки» можна на порталі www.sts.gov.ua за адресою http://www.sts.gov.ua/regulyatorna-politika-/regulyatorna-politika/2013-rik/91303.html.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "МЮ" продав назву власної ...
Наступна новина: Олександр Вілкул: З кінця ...

КОМЕНТАРІ