На Тернопільщині стартував місячник Червоного Хреста

На Тернопільщині стартував місячник Червоного Хреста

08.04.13 16:57 0 1121
З 1 квітня по 1 травня, під гаслом «Сила гуманності», в області проходить Всеукраїнський місячник Червоного Хреста, присвячений 95-річчю утворення цієї міжнародної організації.

Відповідне розпорядження підписав голова ОДА Валентин Хоптян.

Головам райдержадміністрацій, виконавчому комітету Тернопільської міської ради доручено всебічно сприяти проведенню місячника.

Пропонується залучати до участі в доброчинних акціях з надання допомоги потребуючим колективи державних та приватних підприємств, акціонерні товариства та компанії, банківські і комерційні структури, профспілки, благодійні фонди, широкі кола громадськості.

Органам місцевого самоврядування області рекомендовано здійснити комплекс організаційно-пропагандистських заходів щодо збору коштів, продуктів харчування, одягу тощо для надання адресної допомоги найбільш незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в міській та районних організаціях Товариства Червоного Хреста України і територіальних центрах соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Також Валентин Хоптян доручив вжити заходів з організації належного фінансування медико-соціальних кімнат районних організацій Товариства Червоного Хреста України з метою якісного обслуговування малозахищених верств населення області.

Головному управлінню охорони здоров’я обласної державної адміністрації, Збаразькій, Чортківський, Лановецькій районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради спільно з обласною організацією Товариства Червоного Хреста України належить сприяти роботі медико-соціальних центрів для надання медичної, соціальної та побутової допомоги одиноким громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українець Воронов став ...
Наступна новина: На Буковині 402 ...

КОМЕНТАРІ