На Львівщині у Кам'янці-Бузькій докази фальсифікацій вилучав… кандидат від Партії регіонів

На Львівщині у Кам'янці-Бузькій докази фальсифікацій вилучав… кандидат від Партії регіонів

08.04.13 15:42 0 1205
У Кам'янці-Бузькій фальсифікатори віддали документи, які можуть послужити доказом порушень, не міліціонерам, а особисто в руки кандидатові від Партії регіонів Віталієві Бобиру. Регіонал вийшов із райвідділу разом із правоохоронцями, забрав від осіб, які були в "Мерседесі", сумки з документами і повернувся до відділку. Про це повідомив народний депутат України Михайло Блавацький.

Свободівці вважають, що цей факт підтверджує, що замовником та організатором фальсифікацій була партія влади.

Нагадаємо, що в Новому Яричеві Кам'янка-Бузького району спостерігачі виявили, як троє осіб поруч із виборчою дільницею здійснювали підкуп виборців. Група "підкупників" діяла в приміщенні управління газового господарства в кімнаті контролера, неподалік від виборчої дільниці. З'ясувалося, що жінка, яка була в складі цієї групи – Ольга Дмитрівна Савка – працює в райдержадміністрації.

Дорогою із Нового Яричева до райвідділу міліції, що в Кам'янці-Бузькій, автомобіль із затриманими фальсифікаторами та міліціонером, а також авто народного депутата України від ВО "Свобода" Михайла Блавацького переслідував "Мерседес-600" з номерними знаками ВС1110ВА. Коли авто із порушниками під'їхало до райвідділу, один із затриманих із сумкою в руках підбіг до "Мерседеса" і вкинув сумку всередину автомобіля. У ній, за інформацією свідків, були чисті бюлетені та списки виборців.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ