На Львівщині суддя Кам'янка-Бузького районного суду відмовився вийти на роботу в день виборів

На Львівщині суддя Кам'янка-Бузького районного суду відмовився вийти на роботу в день виборів

08.04.13 16:15 0 1316
Суддя Кам'янка-Бузького районного суду Маркіян Самсін відмовився вийти на роботу в день виборів, як це належить відповідно до графіку чергування посадових осіб. Про це повідомила голова Львівської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України Ірина Сех.

Як ми вже повідомляли, в Кам'янка-Бузькому районі зафіксовано випадок підкупу виборців і затримано фальсифікаторів. Районний суд мав би видати постанову про обшук автомобіля, в якої знаходяться документи, які підтверджують фальсифікацію.

Нагадаємо, що в Новому Яричеві Кам'янка-Бузького району спостерігачі виявили, як троє осіб поруч із виборчою дільницею здійснювали підкуп виборців. Група "підкупників" діяла в приміщенні управління газового господарства в кімнаті контролера, неподалік від виборчої дільниці. З'ясувалося, що жінка, яка була в складі цієї групи – Ольга Дмитрівна Савка – працює в райдержадміністрації.

Дорогою із Нового Яричева до райвідділу міліції, що в Кам'янці-Бузькій, автомобіль із затриманими фальсифікаторами та міліціонером, а також авто народного депутата України від ВО "Свобода" Михайла Блавацького переслідував "Мерседес-600" з номерними знаками ВС1110ВА. Коли авто із порушниками під'їхало до райвідділу, один із затриманих із сумкою в руках підбіг до "Мерседеса" і вкинув сумку всередину автомобіля. У ній, за інформацією свідків, були чисті бюлетені.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у Гордині ...
Наступна новина: Сеул: Північна Корея, ...

КОМЕНТАРІ