На Львівщині у Кам'янці-Бузькій міліція відпустила авто фальсифікаторів із доказами

На Львівщині у Кам'янці-Бузькій міліція відпустила авто фальсифікаторів із доказами

08.04.13 14:15 0 1177
У Кам'янці-Бузькій, біля районного відділу міліції, куди доставили фальсифікаторів виборів із Нового Яричева, розігралася історія з переслідуванням і викраденням доказів злочину.

Дорогою із Нового Яричева до райвідділу міліції, що в Кам'янці-Бузькій, автомобіль із затриманими фальсифікаторами та міліціонером, а також авто народного депутата України від ВО "Свобода" Михайла Блавацького переслідував "Мерседес-600" з номерними знаками ВС1110ВА. Коли авто із порушниками під'їхало до райвідділу, один із затриманих із сумкою в руках кинувся тікати. Він підбіг до "Мерседеса" і вкинув сумку всередину автомобіля. У ній, за інформацією свідків, були чисті бюлетені.

Народний депутат та міліціонер намагалися зупинити автомобіль. Однак згодом ДАІ відпустило авто, в якому були докази фальсифікації виборів.

"Правоохоронці разом з райдержадміністрацією використовують усі можливі методи фальсифікації, - прокоментувала ситуацію народний депутат України, голова ЛОО ВО "Свобода" Ірина Сех. – Вони намагаються додати голосив кандидатові від регіонів Віталію Бобиру, який з тріском програє в окрузі. Хочу запевнити: фальсифікаторам це так не минеться, за злочини треба відповідати".

Нагадаємо, що в Новому Яричеві Кам'янка-Бузького району спостерігачі виявили, як троє осіб поруч із виборчою дільницею здійснювали підкуп виборців. Двоє чоловіків та одна жінка мали зі собою списки виборців. Свободівці викликали міліцію та написали заяву про злочин. Як повідомив народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Блавацький, ця група "підкупників" діяла в приміщенні управління газового господарства в кімнаті контролера, неподалік від виборчої дільниці. З'ясувалося, що жінка, яка була в складі цієї групи – Ольга Дмитрівна Савка – працює в райдержадміністрації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Барселона" витратить 40 ...
Наступна новина: Лідер "Аякса" може ...

КОМЕНТАРІ