Юніорська команда

Юніорська команда "Донбаса" виграла турнір в Австрії

08.04.13 17:21 0 1036
Команда Академії ХК "Донбас" стала переможцем міжнародного турніру "World tournament XXII", що пройшов у Австрії, повідомляє прес-служба клубу. Про це повідомило видання "Чемпіон".

У вирішальному протистоянні "Донбас-98" зустрічався із швейцарським "Берном" і переміг з рахунком 4:3Б (1:2, 2:1, 1:0). Доля золотих нагород вирішилася у серії післяматчевих булітів, де точнішими виявилися юні донеччани.

Поступаючись по ходу зустрічі, представники Академії ХК "Донбас" змогли зрівняти рахунок до закінчення основного часу гри.

Оскільки обидві команди на другому етапі турніру закинули і пропустили однакову кількість шайб, організатори для визначення переможця були змушені вдатися до серії післяматчевих штрафних кидків, в яких перемогу нашим хокеїстам точним кидком приніс Микита Шеберов.

Зазначимо, що в турнірі брали участь 16 команд з Чехії, Австрії, Швейцарії, Росії, України, Словенії, Німеччини та США. Другим бомбардиром "World tournament XXII" став Дмитро Карасені, на рахунку якого 15 (6+9) очок. Він є й найкращим асистентом турніру, повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині 402 ...
Наступна новина: "Байєр" не збирається ...

КОМЕНТАРІ