Викрито нелегальний канал постачання в Закарпаття спирту

Викрито нелегальний канал постачання в Закарпаття спирту

08.04.13 15:10 0 1230
Перевалочна база знаходилася у складських приміщеннях фермерського господарства в одному з сіл Тячівського району. Під час огляду оперативники виявили двадцять дві бочки, наповнені спиртом, ємністю 200 літрів кожна.

За попередньою оцінкою вартість виявленого спирту становить 200 тис. грн. За наявною інформацією спирт завозився на територію Закарпаття із сусідніх областей. В подальшому з його мали використати для виробництва алкогольного фальсифікату.

Слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування.

"Виявлення злочинів у сфері обігу підакцизної продукції, яка становить загрозу для життя і здоров’я людей, залишається одним з пріоритетних напрямків діяльності податкової міліції. У поточному році нами вилучено з незаконного обігу такої продукції на суму майже півтора мільйона гривень. За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з вилученням незаконно вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для її виготовлення," – відзначив перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПС у Закарпатській області Євген Приндак.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ