Борис Клімчук: Цьогоріч меліоративну систему мусимо впорядкувати остаточно

Борис Клімчук: Цьогоріч меліоративну систему мусимо впорядкувати остаточно

09.04.13 13:41 0 1229
Цьогоріч меліоративну систему мусимо впорядкувати остаточно, - наголосив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді.

Як доповів начальник обласного управління держслужби з надзвичайних ситуацій Володимир Грушовінчук, минулого тижня пожежно-рятувальними підрозділами обласного гарнізону Державної служби надзвичайних ситуацій України здійснено 68 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт з відкачування води. МНСники продовжують працювати в посиленому режимі.

Причинами підтоплення людських обійсть та господарств він називає невиконання сільськими та селищними головами розпорядження голови облдержадміністрації щодо розчищення меліоративних каналів та дренажних систем, які знаходяться на балансі місцевих рад.

«Ми не повинні затрачати людські та матеріальні ресурси на відкачування води через халатність сільських та селищних голів», - зазначив Борис Клімчук. Він повідомив, що направить звернення до правоохоронних органів з метою перевірки достовірності актів виконаних робіт з впорядкування меліоративних систем, які були зроблені в минулих роках.

«Сільські голови – це влада, яка на місцях повинна виконувати покладені на них державні функції, і нести відповідальність за підпис, який ставлять на державних документах. За халатність та бездіяльність треба притягувати до відповідальності», - наголосив голова облдержадміністрації. Вже за тиждень Борис Клімчук чекає детального аналізу в розрізі усіх населених пунктів.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині до кінця ...
Наступна новина: На Хмельниччині тема ...

КОМЕНТАРІ