На Волині контролюючі органи створені державою, щоб сприяти бізнесу

На Волині контролюючі органи створені державою, щоб сприяти бізнесу

09.04.13 08:04 0 1077
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді детально проаналізував роботу контролюючих органів краю у розрізі створення комфортних умов для ведення підприємницької діяльності.

«І хоч Волинь посідає перше місце в державі за низкою інституційних показників, за окремі речі мені соромно перед бізнесом та людьми», - наголосив Борис Клімчук. «На окремих підприємствах перевірки різних інстанцій тривають до 14 днів та відбуваються одна за одною, без пауз. Яким чином в такій ситуації вести адекватний бізнес - загадка», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Борис Клімчук навів приклади, як на державних підприємствах протягом двох тижнів ведуть перевірки п’ять і більше контролюючих служб: «Хто витримає такий тиск? Який бізнес?», - обурився він.

З огляду на таку ситуацію, голова облдержадміністрації дав доручення усім відомствам скласти річні графіки перевірок та узгодити їх поміж собою, а також оприлюднити їх.

«В окремих випадках я звертатимуся і до правоохоронних органів, прокуратури щодо законності підстав для проведення перевірок, щодо дотримання законів та регламентів формування інвестиційного клімату», - акцентував Борис Клімчук.

Разом з тим, голова облдержадміністрації назвав і тих, хто максимально сприяє підприємцям регіону: «Ветеринарна, карантинна служби працюють налагоджено, нарікань на них немає».

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ