Кращі студенти вищих навчальних закладів міста Луцька стажуються у міській раді

Кращі студенти вищих навчальних закладів міста Луцька стажуються у міській раді

09.04.13 12:07 0 1225
У залі засідань міської ради відбулася зустріч заступника міського голови, керуючого справами виконкому Юрія Вербича зі студентами-старшокурсниками вищих навчальних закладів міста Луцька, слухачами Школи молодого державного службовця з метою стажування у виконавчих органах міської ради.

Юрій Вербич подякував молодим людям, що виявили інтерес до непростої чиновницької роботи, вирішили пройти стажування в органах місцевого самоврядування, адже це нагода побачити роботу службовця з середини, перевірити себе на готовність послужити громаді, вміння розуміти людей. Разом з тим це хороша нагода проявити себе, навіть потрапити до кадрового резерву. Він подякував за співпрацю Волинському обласному центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за те, що скеровують до міської ради на стажування кращих студентів, які мають належну підготовку. Міська влада зацікавлена, щоб в органи місцевого самоврядування приходили молоді, відповідальні, кваліфіковані спеціалісти. «Сподіваюся, що перебування у стінах міської ради буде для вас цікавим і корисним, матиме вплив на вибір подальшої життєвої дороги», – зазначив Юрій Вербич.

Школа молодого службовця триватиме з 8 по 19 квітня. Студенти історичного факультету, факультету міжнародних відносин Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки та факультету бізнесу Луцького національного технічного університету проходитимуть стажування в управлінні охорони здоров’я, управлінні містобудування та архітектури, департаменті житлово-комунального господарства, департаменті соціальної політики, управлінні економіки, управлінні розвитку підприємництва та реклами, департаменті «Центр надання адміністративних послуг» міської ради. Молоді люди візьмуть участь у засіданні виконавчого комітету міської ради, інших заходах, які відбуватимуться протягом найближчих двох тижнів у стінах міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі фестиваль ...

КОМЕНТАРІ