На Івано-Франківщині питання реалізації Програми економічних реформ обговорили в Рожнятові

На Івано-Франківщині питання реалізації Програми економічних реформ обговорили в Рожнятові

09.04.13 13:37 0 1378
5 квітня відбулась розширена нарада під керівництвом голови РДА Миколи Філіповича за участю заступника голови райради Віктора Тріща, заступників голови РДА, керівників установ та організацій , начальників управлінь та відділів РДА, сільських та селищних голів, депутатів обласної ради та приватних підприємців. Основною темою наради було реалізація Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава», де головою РДА було підмічено, що формуючи план дій розвитку району всі без винятку зобов’язувались долучатись і по залученню інвестицій, легалізації робочої сили, створенню нових робочих місць тощо.

Також під час засідання було піднято і ряд інших питань зокрема: організації спільної роботи по наведенню благоустрою, ремонту автомобільних доріг в контексті якого було відмічено про зміну статусу окремих напрямків дороги та передачі їх на державний баланс, яке передбачає і відповідне фінансування. Порушувалось питання створенню громадських рад при відповідних структурних підрозділах РДА та рад старійшин в кожному населеному пункті району.

В цілому підсумовуючи нараду без винятку було досягнуто певних домовленостей та зобов’язань по вирішенню піднятих питань.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині за продаж ...
Наступна новина: На Житомирщині до кінця ...

КОМЕНТАРІ