На Івано-Франківщині обласну раду ветеранів очолив генерал-майор у відставці Микола Петрушенко

На Івано-Франківщині обласну раду ветеранів очолив генерал-майор у відставці Микола Петрушенко

09.04.13 17:39 0 1038
6 квітня в Івано-Франківську відбувся позачерговий пленум обласної ради ветеранів України. Учасники пленуму вшанували хвилиною мовчання пам’ять голови Івано-Франківської обласної ради ветеранів України Анатолія Ромася, який нещодавно пішов із життя.

Пленум розглянув організаційні питання. Новою головою обласної ради ветеранів України обрано генерал-майора у відставці Миколу Петрушенка. Його привітали на цій громадській посаді заступник голови Ради Організації ветеранів України Леонід Сергійчук та заступник начальника управління-начальник відділу зв’язків з громадськістю інформаційно-аналітичного управління обласної державної адміністрації Микола Токаренко.

Довідково

Петрушенко Микола Леонтійович, 1942 року народження. Народився в Архангельській області. Закінчив Академію бронетанкових військ у Москві. Пройшов військову службу від рядового до генерала. Від командира взводу до заступника командуючого 38-ою армією. Служив начальником бронетанкової служби полку, дивізії, армії. З 1992 року – генерал-майор у відставці.

Петрушенко М.Л. нагороджений Грамотою Президії Верховної Ради УРСР, медалями до 70-річчя Збройних Сил, ювілейних дат Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Бере активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді. Є членом президії обласної ради ветеранів України.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З Чемпіонату України юні ...

КОМЕНТАРІ