На Івано-Франківщині міліціонери відшукали крадія за гарячими слідами

На Івано-Франківщині міліціонери відшукали крадія за гарячими слідами

09.04.13 12:52 0 1211
7 квітня житель одного із сіл Галицького району звернувся до міліції з повідомленням про те, що його гараж обікрали. Невідома особа, шляхом пошкодження вікна гаражу проникла всередину та викрала дорогі інструменти.

З приміщення зникла електропила марки «BOSH», електролобзик, електрорубанок, телефонний та інтернет-кабелі, кожен довжиною 100м. Загальна сума завданих збитків склала близько 3000 гривень.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події виготовила гіпсовий зліпок сліду взуття злодія. Відтак, в ході проведення оперативно-розшукових заходів за гарячими слідами правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного.

Виявилось, крадіжку вчинив раніше судимий односельчанин чоловіка. Під час огляду його житла, працівники Галицького райвідділу міліції виявили та вилучили викрадені речі, а також взуття, в якому правопорушник вчинив крадіжку. 43-річний зловмисник у скоєному зізнався.

Згідно Кримінального кодексу України, за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, злодія можуть покарати позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині 402 ...

КОМЕНТАРІ