На Івано-Франківщині інвестиційна рада при Міндоходів спрямована на покращення інвестиційного клімату

На Івано-Франківщині інвестиційна рада при Міндоходів спрямована на покращення інвестиційного клімату

09.04.13 08:52 0 821
При Міністерстві доходів і зборів України утворено Раду з питань стимулювання інвестицій та підприємницької діяльності. Таке рішення було ухвалено на першій установчій колегії Міністерства.

Рада працюватиме як консультативно-дорадчий орган. До її складу увійдуть міністр доходів та зборів, його заступники, представники українського бізнесу, зарубіжних інвесторів, громадських організацій, галузевих об’єднань, а також представники міжнародних фінансових та консалтингових організацій.

Всі залучені експерти разом готуватимуть спільні рекомендації щодо подальшого розвитку податкової та митної політики в Україні, спрямовані на покращення інвестиційного клімату – від організаційних змін в роботі Міністерства та його територіальних органів до законодавчих новацій. Перше засідання Ради буде проведене протягом наступного місяця.

Також важливим чинником для подальшого залучення інвестицій в економіку держави із-за кордону є своєчасність та повнота відшкодування платникам ПДВ. Зокрема, впродовж І кварталу п.р. 29 платникам Івано-Франківщини з часткою іноземного капіталу повернуто 471,3 млн.грн. податку на додану вартість, що становить 93 відс. загальної суми відшкодування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині медики ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ