На Львівщині працівники ДАІ Стрийського міськвідділу міліції врятували життя підлітку, який намагався покінчити  життя самогубством

На Львівщині працівники ДАІ Стрийського міськвідділу міліції врятували життя підлітку, який намагався покінчити життя самогубством

09.04.13 11:47 0 1229
Близько обіду минулої п’ятниці інспектори відділення ДАІ Стрийського міськвідділу міліції капітан міліції Ярослав Іванко та старшина міліції Ігор Сипливчак врятували життя 16-річному парубку, який мав намір зістрибнути з автомобільного мосту.

Того дня екіпаж ДАІ знаходився на маршруті несення служби. Про те, що на автомобільному мості молодий хлопець якось дивно себе поводить працівникам міліції повідомили водії, які проїжджали тією ділянкою дороги.

Правоохоронці, не гаючи часу, адже дорога була кожна хвилина, виїхали на місце події. На щастя, вони прибули вчасно та трагедії вдалося уникнути. Підібравши необхідні слова, міліціонери зуміли переконати парубка не робити дурниць та поїхати з ними.

Як стало відомо, причиною, що спонукала неповнолітнього до спроби самогубства була сварка з коханою дівчиною, нерозділене кохання. До цього часу за парубком нічого подібного не зауважували, на обліку в міліції він не перебував.

Інформація про даний факт внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться перевірка.

До слова, з метою попередження трагічних випадків, що пов’язані з самогубством неповнолітніх, працівники кримінальної міліції у справах дітей звертаються до всіх батьків: «Спілкуйтеся, будь ласка, зі своїми дітьми, ненав’язливо вникайте у їхні проблеми та цікавтеся їхніми інтересами. Роз’яснюйте дітям, що життя дається один раз і завжди все можна виправити, крім одного…».

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ