На Львівщині у Стрию правоохоронці за допомогою небайдужих перехожих затримали грабіжника

На Львівщині у Стрию правоохоронці за допомогою небайдужих перехожих затримали грабіжника

09.04.13 13:52 0 1221
Днями у місті Стрий працівники міліції затримали 23-річного місцевого мешканця, який намагався пограбувати 66-річну жінку на автобусній зупинці.

Як розповів очільник Стрийської міліції Андрій Білас, грабіжником виявився 23-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово засуджений. Того вечора, близько 21 години, він запримітив жінку, яка самотньо стояла на зупинці в очікуванні автобуса. Підійшовши ближче, молодик раптово вихопив у пенсіонерки сумку та намагався утекти. Все відбулося буквально за декілька хвилин, проте жінка не розгубилася та почала кликати на допомогу. Миттєво на її крик відреагували небайдужі перехожі – двоє молодих людей, серед яких колишній працівник міліції. Чоловіки наздогнали та затримали зловмисника з викраденою сумкою. Про подію вони негайно повідомили правоохоронцям.

Наразі за фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмисник перевіряється на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Йому обрано запобіжний захід - тримання під вартою. За вчинене молодикові загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.

До слова, керівництво Стрийської міліції висловлює щиру подяку двом небайдужим молодим чоловікам, які не залишилися осторонь та відгукнулися на крик жінки про допомогу.

« Вчинок цих двох чоловіків заслуговує великої поваги,- зазначив Анрій Білас, - адже небайдужість до чужої біди - велика рідкість. Щиро Вам дякуємо та бажаємо здоров’я, щастя, успіхів у праці та всіх земних благ ».

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині на ...
Наступна новина: На Тернопільщині у ...

КОМЕНТАРІ