На Львівщині у Навчальному центрі внутрішніх військ тривають іспити

На Львівщині у Навчальному центрі внутрішніх військ тривають іспити

09.04.13 09:43 0 1031
Батальйони Навчального центру ВВ МВС України продовжують здавати іспити.Завершилась здача тактичної підготовки військ особовим складом 1, 2, 3 та 8 навчальних батальйонів. Курсанти виконували нормативи по одяганню наручників, обшуку затриманого, перевірці зорової пам’яті, вимірюванні сліду та інші. Кращих результатів досягнув особовий склад 2 навчального батальйону.

На іспиті з вогневої підготовки, де військовослужбовці виконували першу початкову вправу навчальних стрільб, кращими стрільцями стали курсанти 4 навчального батальйону – солдат Віталій Черешенко та старший солдат за контрактом Михайло Давідчик, курсант 6 навчального батальйону – солдат Владислав Горбань, курсанти 8 навчального батальйону – старший солдат за контрактом Олександр Полукішник та солдат за контрактом Єгор Левда. Кожен з цих військовослужбовців тричі влучив у десятку.

На позитивні оцінки склав іспити зі спеціальної підготовки особовий склад 4, 5, 6 та 7 навчальних батальйонів, які готують спеціалістів різних напрямків.

Курсанти-зв’язківці виконували нормативи по настройці радіостанцій, входженню у зв’язок з кореспондентами, вели роботу у радіонапрямках. Водії показали навики з технічної підготовки, водіння автомобілів та бронетранспортерів.

Курсанти-кінологи здавали прийоми загального та спеціального дресирування, долали зі службовими собаками смугу перешкод.

За кількістю відмінних та добрих оцінок зі спеціальної підготовки відзначився 5 навчальний батальйон. Курсанти цього підрозділу отримали в загальному тверду четвірку.

Попереду ще один день відповідальної, наполегливої праці за для відмінних результатів.

Лейтенант Юрій Трепишко

фото автора,

майора Євгенія Тимчука та майора Олександра Оджиківського
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ