Фракція "Свободи" у Львівській облраді ініціюватиме заслуховування на сесії правоохоронців щодо нищення пам'ятників українським національним героям

Фракція "Свободи" у Львівській облраді ініціюватиме заслуховування на сесії правоохоронців щодо нищення пам'ятників українським національним героям

09.04.13 15:24 0 1219
Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді ініціюватиме розгляд на сесії питання про нищення на Львівщині пам'ятників національним героям та заслуховування керівництва правоохоронних органів щодо розслідування цих резонансних справ. Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" Андрій Холявка.

"Уже минув місяць після того, як вандали знищили пам'ятник Бандері на Стрийщині та барельєф Шухевича в Білогорщі, однак досі нічого не чути про результати розслідування цих справ, - зазначив Андрій Холявка. – Більше того, цими вихідними сталося ще два акти вандалізму. Злочинці діють системно, не виключено, що вони не зупиняться на скоєному. Ми хочемо знати, чи має міліція якісь версії, кого підозрює, як працює над попередженням таких злочинів".

Нагадаємо, що в ніч на 7 квітня у селі Великосілки Кам'янка-Бузького району вандали зруйнували пам'ятник провідникові ОУН Степанові Бандері. У ніч на 8 квітня знищили Стелу героїв біля реабілітаційного центру ветеранів УПА "Говерла" в Моршині.

Раніше, в ніч на 6 березня, у Волі-Задеревацькій на Стрийщині було пошкоджено меморіальну таблицю та пам'ятник Степанові Бандері, а в ніч на 7 березня – барельєф Романові Шухевичу в Білогорщі біля Львова.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: у області ...
Наступна новина: Рейтинг WTA. Надія Кіченок ...

КОМЕНТАРІ