Олег Панькевич: "Львівщина знову підтвердила, що довіряє "Свободі""

Олег Панькевич: "Львівщина знову підтвердила, що довіряє "Свободі""

09.04.13 10:43 0 1141
Заступник голови ВО "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич вітає своїх побратимів-свободівців з переконливою перемогою на проміжних виборах до Львівської обласної ради. Він також висловлює вдячність виборцям, які знову віддали свої голоси на підтримку Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"Наші представники переконливо перемогли у всіх чотирьох округах, де "Свобода", згідно з домовленостями з іншими опозиційними силами, висунула кандидатів на проміжних виборах, – зазначив Олег Панькевич. – Я вітаю своїх побратимів з переконливою перемогою! Серед інших вітаю Романа Ковальчука, який балотувався у 20-му виборчому окрузі, в якому я переміг на минулих чергових виборах до обласної ради. Роман здобув уп'ятеро більше голосів виборців, ніж його конкурент, що посів друге місце. Націоналістична Бродівщина знову довірила "Свободі" представляти свої інтереси в найвищому представницькому органі Львівщини".

Олег Панькевич висловив вдячність виборцям, які, попри намагання влади переконати їх у недоцільності голосування, прийшли на дільниці, здійснили своє волевиявлення та віддали свої голоси за "Свободу" та інші опозиційні сили. "Переконлива перемога свободівців – це гідна відповідь українофобам, які очорнюють націоналістичну силу та українців, які нас підтримують. І вже жодна Бандарєнка чи інші "регіонали" на олігархічних телеканалах не просторікуватимуть про те, що "галичани розчарувалися в "Свободі" і вже не голосуватимуть за націоналістів". Львівщина – за "Свободу", і ми ніколи не зрадимо довіри українців", – наголосив народний депутат.

Нагадаємо, що в усіх чотирьох виборчих округах, де ВО "Свобода" висунула своїх кандидатів на проміжних виборах до Львівської обласної ради, свободівці здобули переконливу перемогу. Такими є дані паралельного підрахунку голосів, який здійснював обласний виборчий штаб "Свободи". Зокрема, у виборчому окрузі №2 міста Львова свободівець Йосип Ситник набрав 72% голосів, у 19-му виборчому окрузі (Бродівщина) Юрій Шаваров отримав 54,21%, у 20-му виборчому окрузі (Бродівщина) Роман Ковальчук набрав 71,73%, у 34-му виборчому окрузі (Кам'янка-Бузький район) Михайло Костюк отримав 48,6%.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податківці Хмельниччини ...
Наступна новина: Чернівці: Співчуття з ...

КОМЕНТАРІ