Свободівець Йосип Ситник переміг на проміжних виборах до Львівської обласної ради у виборчому окрузі №2

Свободівець Йосип Ситник переміг на проміжних виборах до Львівської обласної ради у виборчому окрузі №2

09.04.13 08:04 0 1177
Кандидат від ВО "Свобода" на проміжних виборах до Львівської обласної ради Йосиф Ситник здобув беззаперечну перемогу у виборчому окрузі №2. За результатами паралельного підрахунку голосів, свободівця підтримали 25 854 виборця, що становить 72% від загальної кількості виборців, які взяли участь у голосуванні.

"Цей результат підтвердив наступальну динаміку "Свободи". Нам приємно, що з кожними виборами підтримка наших висуванців постійно зростає. Численні порушення та махінації з боку влади виявилися марними. Галичани чітко задекларували свою позицію: вони – проти режиму, вони – за цінності, що їх сповідує наша політична сила", – заявив голова Львівської міської організації ВО "Свобода" Маркіян Лопачак.

Характерно, що влада намагалася спотворити результати волевиявлення львів'ян. "Так, у виборчому окрузі №2 (м. Львів) на дільниці №011131, яка розташована в навчальному корпусі Університету ветеринарної медицини, спостерігачі зафіксували випадок вкидання двох пачок виборчих бюлетенів у скриньки", – розповів заступник голови Львівської міської організації ВО "Свобода" Любомир Мельничук. За його словами, деякі члени комісії перебували в стані алкогольного сп'яніння. "Вони поводилися неадекватно, навіть намагалися вигнати з дільниці спостерігачів та журналістів, мотивуючи це тим, що вони "заважають їхній роботі". Задокументовані нами факти порушень стали належним обґрунтуванням для визнання результатів виборів на цій дільниці недійсними", – підкреслив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ