Житомирська область: рятувальники відкачують воду у десяти населених пунктах області. ,

Житомирська область: рятувальники відкачують воду у десяти населених пунктах області. ,

09.04.13 16:53 0 1257
Станом на 15:00 8 квітня до рятувальних підрозділів Житомирської області надійшло 10 звернень громадян про надання допомоги населенню у відкачуванні води. Загрози підтоплень населених пунктів на території області немає. Мають місце локальні підтоплення окремих будівель, садиб громадян на території смт Ємільчино, с. Комсомольське Олевського району, сіл Лісівщина, Кожухівка Коростенського району, у містах Новоград-Волинський, Житомир, Баранівка та Малин, до ліквідації яких залучаються підрозділи Управління.

У Коростені рятувальники надають допомогу дитячому садку №11, де відкачують воду з підвального приміщення, у якому проходить електротеплова мережа. Загалом до ліквідації наслідків підтоплень залучень 10 одиниць техніки та 38 чоловік особового складу рятувальних підрозділів області.

Упродовж доби на водних об’єктах області істотних змін у гідрологічному режимі не відбулося. Рівень води в річках перебуває в межах норми. Ситуація знаходиться під контролем Управління ДСНС України в області.

У ДСНС у Житомирській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: ПЛ. "Таврія" - "Говерла" ...

КОМЕНТАРІ