Чернігівська область: рятувальники продовжують роботи по відкачці води

Чернігівська область: рятувальники продовжують роботи по відкачці води

09.04.13 08:10 0 1032
08 квітня о 10:48 внаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення житлового будинку в м. Чернігові по вул. Надії, що в мікрорайоні Олександрівка. Для відкачки води залучено відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення. За допомогою мотопомпи відкачано понад 300 куб. м талих вод. Також рятувальники забезпечили відкачку води з погребу та сараю даного подвір’я, де мешканці не могли дістатися до запасів продуктів харчування.

Окрім того, протягом 8 квітня у м. Чернігові пожежно-рятувальні підрозділи продовжували відкачувати воду на полігоні твердих побутових відходів Чернігівської міської ради ПП "ГранПласт", де виникла загроза виходу забрудненої води за межі обвідних каналів. На даній дільниці відкачано 497 куб. м забруднених вод.

Внаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення житлового будинку в м. Ніжин по вул. 8-го Березня. Для відкачки води залучалося відділення місцевого пожежно-рятувального підрозділу, яке відкачало понад 284 куб. м талих вод.

В м. Щорс, з метою уникнення загрози підтоплення житлових будинків між вулицями Фрунзе та Паризької комуни, пожежно-рятувальним підрозділом забезпечено розчистку зливової каналізації та відкачку з неї понад 200 куб. м накопиченої води.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сеул: ознак підготовки ...

КОМЕНТАРІ