Рівненщина — інвестиційно приваблива область

Рівненщина — інвестиційно приваблива область

09.04.13 11:38 0 1249
Такий висновок зробили незалежні професійні експерти. Так, Рівненська область у рейтингу інвестиційної привабливості регіонів посіла 8 сходинку, розповів директор регіонального центру з інвестицій та розвитку Олександр Осовець. За його словами, при оцінюванні фахівці аналізували інвестиційний клімат Рівненщини, потенціал та ризики, а також перешкоди та перспективи розвитку підприємств у регіоні.

Свідченням інвестиційної привабливості Рівненщини є збільшення обсягів прямих іноземних інвестицій. Так, торік цей показник зріс на 6 відсотків у порівнянні з 2011 роком. Загалом в економіку області надійшло з-за кордону майже 300 мільйонів доларів США, зауважив голова облдержадміністрації Василь Берташ. За його словами, влада й далі працюватиме над покращенням бізнес-клімату. Адже від цього залежить добробут краян – створення нових робочих місць, наповнення місцевих бюджетів і виконання соціальних програм.

Подальшому підвищенню інвестиційної привабливості регіону сприятиме також «Інвестиційний атлас України». В цьому виданні упорядники презентували потенціал Рівненщини. Зокрема, в Атласі потенційні капіталовкладники можуть дізнатися про промислові потужності області, діючі інвестпроекти, характеристики ринку праці та іншу важливу інформацію.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ