Рівненщина: під час операції «Батискаф» виявили понад 20 фактів незаконного обігу наркотиків

Рівненщина: під час операції «Батискаф» виявили понад 20 фактів незаконного обігу наркотиків

09.04.13 14:33 0 1199
На Рівненщині завершилась оперативно-профілактична операція «Батискаф». Її метою було виявлення та запобігання надходження у незаконний обіг лікарських засобів та підконтрольних речовин. За цей період міліціонери виявили понад 20 злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Як повідомив начальник ВБНОН УМВС України в Рівненській області В’ячеслав Кузик, за цей період співробітники міліції області виявили 22 порушення порядку обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, з яких дев’ять фактів пов’язаних з використанням прекурсорів без відповідної ліцензії, два факти збуту сильнодіючих лікарських засобів, факт збуту ліків з наркотичним вмістом та 11 фактів незаконного зберігання та використання підоблікових речовин та прекурсорів.

Правоохоронці вилучили понад 50 доз лікарських засобів. Зокрема, наркотичні препарати, психотропні, сильнодіючі та отруйні речовини, а також майже 20 кілограмів прекурсорів.

— У порівнянні з профілактичними заходами, які проходили наприкінці минулого року, кількість виявлених кримінальних порушень зросла удвічі, — зазначив підполковник міліції.

Хоча операція і закінчилась, правоохоронці обіцяють, що роботу в цьому напрямку не припинять. Та вкотре нагадують, що за скоєння подібних злочинів передбачено як сплату штрафу, так і реальний термін ув’язнення.

ВБНОН УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Данилюк: у 2013 році ...
Наступна новина: У Тернополі облаштують 53 ...

КОМЕНТАРІ