На Рівненщині на стаціонарному лікуванні в Острозькій ЦРЛ  перебуває лише двоє дітей з ознаками отруєння

На Рівненщині на стаціонарному лікуванні в Острозькій ЦРЛ перебуває лише двоє дітей з ознаками отруєння

09.04.13 13:51 0 1220
Станом на 08.04.2013 року, в Острозькій центральній лікарні перебуває двоє дітей, яких було госпіталізовано з ознаками отруєння. Стан здоров’я усіх хворих задовільний.

Решту неповнолітніх, які звернулися до лікарні з такими ж симптомами (а всього їх з 3 квітня поступило 22), відпущено додому після надання медичної допомоги та одужання.

Попередньо встановлено, що вода із центрального водогону, яку споживали мешканці с. Могиляни, не відповідає гігієнічним нормативам за санітарно-хімічними показниками, а ґрунтові води, що підтоплювали артезіанську свердловину, містять нафтопродукти.

Органами внутрішніх справ проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 275 КК України (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд). Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється групою прокурорів Острозької міжрайонної прокуратури. У кримінальному провадженні дані письмові вказівки.

На даний час санепідслужбою забезпечується контроль за якістю привозної води, що постачається населенню.

Острозький міжрайонний прокурор

старший радник юстиції

Любов Ковальчук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині тема ...
Наступна новина: На Львівщині у Стрию ...

КОМЕНТАРІ