До органів прокуратури Рівненської області з початку 2013 року надійшло19 запитів на інформацію

До органів прокуратури Рівненської області з початку 2013 року надійшло19 запитів на інформацію

09.04.13 17:11 0 983
Загалом у першому кварталі 2013 року до органів прокуратури Рівненської області надійшло 19 запитів. З них розглянуто 13 запитів, за належністю надіслано іншим розпорядникам – 6. За результатами розгляду запитів надано інформацію на – 10, роз’яснення на - 2, відмовлено у задоволенні запиту на - 1.

За вказаний період до апарату прокуратури області надійшло 13 запитів на інформацію. З них розглянуто 7 запитів, за належністю іншим розпорядникам інформації надіслано 6 запитів (46% від отриманих), з яких 4 – підпорядкованим прокурорам.

Найчастіше запитувалася інформація з питань досудового слідства – 2; з питань правозахисної діяльності та з кадрових – по 1; з інших питань - 2.

Переважну більшість запитів подали громадяни – 8 або 61% від отриманих. Від засобів масової інформації надійшло 3 запити, громадських об’єднань та організацій , інших юридичних осіб - по 1 запиту.

Поштовим зв’язком надійшло 3 запити, електронною поштою – 8, а на особистому прийомі прийнято - 2. Крім того, органами прокуратури області розглянуто ще 6 запитів. За результатами розгляду цих запитів надано інформацію на – 4 , а по 2 – надано роз’яснення.

Старшйи прокурор прокуратури області

з питань доступу до публічної інформації

Валентина Шевчук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двомісячник благоустрою ...
Наступна новина: Гордимося земляками: ...

КОМЕНТАРІ