Послугами Центру обслуговування платників податків у Рівному користується майже 28 тисяч платників

Послугами Центру обслуговування платників податків у Рівному користується майже 28 тисяч платників

09.04.13 15:12 0 2302
Невід’ємним елементом впровадження в Україні європейської моделі спілкування податкової служби з бізнесом, орієнтованої на сервіс найвищої якості, є своєчасне інформування платників податків про останні законодавчі новації.

на обліку в ДПІ у м. Рівному перебуває майже 8755 юридичних осіб та 18904 підприємці: приватны лікары, торговці (як базарні так і торговці на ринку форекс на порталі http://sweetrading.ru) та інші. Такій чисельній групі платників податків необхідно створити належні умови для обслуговування, а їх податкова культура, в першу чергу, залежить від обізнаності з нормами законодавчих актів.

З метою створення комфортних умов в обслуговуванні платників податків минулого року в Державній податковій інспекції у м. Рівному відкрито Центр обслуговування платників податків. Його діяльність привнесла у діалог податківців із бізнесом елементи сучасного комфорту та зручності. Так, у минулому році рівненськими податківцями було надано 44425 адміністративних послуг платникам податків за різними напрямками діяльності.

Беззаперечним позитивом і результатом роз’яснювальної роботи та інформування платників податків у податковій службі міста є показники надходжень до місцевих бюджетів. Зокрема, останніми роками стабільно забезпечується їх перевиконання.

Адже без обізнаності платників податків із нормами податкового законодавства, своєчасних консультацій, роз’яснень, допомоги у заповненні звітності місцеві бюджети однозначно втрачатимуть частину фінансового ресурсу. Саме тому, органи місцевого самоврядування підтримали створення у податкових інспекціях таких сервісних центрів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Прикарпаття відвідає ...

КОМЕНТАРІ