Жителями Рівненщини подано 5,6 тисяч декларацій про майновий стан і доходи

Жителями Рівненщини подано 5,6 тисяч декларацій про майновий стан і доходи

09.04.13 09:29 0 964
Громадянами області подано 5,6 тис. декларацій про майновий стан та доходи, що майже на 2,8 тисячі більше в порівнянні з 2012 роком. Понад 3,8 тисячі громадян у своїх деклараціях визначили суми податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті до бюджету.

Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у минулому році, подається до 1 травня цього року, а для тих громадян, які бажають отримати податкову знижку, – упродовж всього року. Декларація подається громадянами до податкової інспекції за місцем реєстрації платника (місцем проживання).

Якщо платник податків бажає подати декларацію поштою, то поштове відправлення йому необхідно надіслати не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації. Тобто не пізніше 20 квітня 2013 року. Також, декларацію можна подати в електронній формі за допомогою засобів електронного зв’язку з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису згідно із законодавством.

Нагадаємо, громадянин може звернутися за отриманням безкоштовної консультації до контакт-центру Інформаційно-довідкового департаменту ДПС щодня з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв. (крім суботи та неділі) за номером: 0-800-501-007, а також зателефонувати до податкової інспекції та з'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання декларації.

Крім того, на офіційному веб-порталі ДПС України створено окремий розділ під назвою „Декларування громадянами майнового стану і доходів”. Тут розміщено всі необхідні нормативно-правові акти, якими регулюється порядок оподаткування доходів фізичних осіб, форма річної податкової декларації, зразок її заповнення, консультації та коментарі з питань декларування доходів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецьким учням ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ