До місцевих бюджетів Рівненщини додатково надійшло 46 мільйонів гривень

До місцевих бюджетів Рівненщини додатково надійшло 46 мільйонів гривень

09.04.13 10:06 0 931
Протягом січня-березня 2013 року до місцевих скарбниць області надійшло понад 361 мільйон гривень, що майже на 13 відсотків більше, ніж за аналогічний період минулого року,- інформує управління прогнозування, аналізу, обліку та звітності податкової служби.

На Рівненщині досягнуто суттєвого зростання надходжень із більшості податків, які вагомо поповнюють місцеві бюджети, - зазначають у державній податковій службі області.

Так, надходження податку на доходи фізичних осіб склали понад 261 млн. грн., плати за землю - 30 млн. грн., єдиного податку – майже 30 млн. гривень.

Перший заступник голови ДПС у Рівненській області Анатолій Сташко вважає, що важливим показником цивілізованості суспільства та розвитку економіки є рівень добровільної сплати податків і зборів. «Адже податкові надходження до бюджету - це, передусім, інвестиції в добробут кожного громадянина і держави в цілому. Податківці організовують роботу так, щоб не виникло жодних незручностей для платників і щоб бізнес-середовище від усіх запроваджених новацій отримувало виключно позитивні враження», - зазначив Анатолій Сташко.

За словами посадовця, цьому сприяють прискорення обслуговування, зменшення документообігу, проведення процедур в електронному вигляді, компетентні консультації та доброзичливе ставлення до платників податків у сервісних центрах обслуговування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ