У Тернополі пройде студентський фестиваль «StudFest 2013»

У Тернополі пройде студентський фестиваль «StudFest 2013»

09.04.13 13:26 0 1219
8 квітня під головуванням заступника міського голови Леоніда Бицюри відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення студентського фестивалю «StudFest 2013».

Організаторами заходу виступає молодіжна громадська організація «Файне місто» за підтримки Тернопільської міської ради. Студентський фестиваль пройде в рамках проекту «Тернопіль – студентська столиця» 24-26 травня. Очікується, що на фестиваль з’їдуться близько 300 студентів зі всіх куточків України.

За словами організаторів проведення фестивалю дозволить привернути суспільну увагу до студентської та молодіжної культури в Україні. В рамках фестивалю планується напрацювати ефективні моделі студентської самоорганізації. Визначити, через проведення різних конкурсів та змагань, кращих представників студентського та молодіжного руху України.

Протягом фестивалю будуть проводитись навчання, майстер класи, подіумні дискусії на теми: ефективне студентське самоврядування, проблеми самоврядування в університетах, аналіз ситуації з ОСС у вузах, комунікація в команді і з цільовою аудиторією та стратегічне планування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині припинено ...
Наступна новина: На Буковині за продаж ...

КОМЕНТАРІ