Тернопіль: у храмі Успення Пресвятої Богородиці покажуть хресну дорогу «Безмовний крик»

Тернопіль: у храмі Успення Пресвятої Богородиці покажуть хресну дорогу «Безмовний крик»

09.04.13 11:37 0 1308
12 квітня орієнтовно о 17-18 годині у церкві Успення Пресвятої Богородиці, що розташована на вулиці Кн. Острозького планують організувати театралізовану хресну дорогу «Безмовний крик ненародженої дитини».

«На днях ми показали «Безмовний крик ненародженої дитини» в Українському домі «Перемога», - розповідає Петро Дець, заступник директора ПК «Березіль» з творчої роботи. – Відтак, плануємо 12 квітня організувати дану хресну дорогу у церкві Успення Пресвятої Богородиці».

Три роки тому хресна дорога «Безмовний крик ненародженої дитини» була показана у ПК «Березіль» та для школярів ЗОШ № 10. Цього ж року роботу удосконалили і планують показати широкому загалу тернополян. Ініціаторами створення такої унікальної постановки виступили тернополянки - Зоряна Вовк та Оксана Гребеняк, а цього року долучилася ще й Люба Мазепа.

«Цієї театралізованою хресною дорогою ми хочемо донести до людей жахливість абортів, - зізнається Зоряна Вовк. – Ми хочемо зберегти нові життя і проти насильства та вбивства. Ми покажемо цю хресну дорогу у церкві «на рогатці», а згодом плануємо, щоб її побачили студенти тернопільських вишів».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Раффаель зробив ...
Наступна новина: Рівненщина — інвестиційно ...

КОМЕНТАРІ