Тернопільщина: у області тривають роботи з реконструкції приміщень медзакладів

Тернопільщина: у області тривають роботи з реконструкції приміщень медзакладів

09.04.13 15:17 0 1245
На цьому наголосив під час робочої поїздки в Теребовлянський район голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, ознайомившись з роботою центральної районної лікарні.

тут повним ходом проводять реконструкцію приймального та хірургічного відділень, розташованих на першому та другому поверхах медичного закладу.

У приміщеннях здійснено якісний сучасний ремонт, встановлено металопластикові вікна, палати оснащено санвузлами, створено зручні умови для роботи медперсоналу та лікування пацієнтів.

Для приймального відділення придбано нові рентгенустановку та УЗД-апарат.

«У червні минулого року ми відкрили у цій лікарні капітально відремонтоване терапевтичне відділення. Приємно, що започатковані там роботи було продовжено й у інших відділеннях лікарні. Говорячи про модернізацію системи охорони здоров’я, ми розуміємо, що одним із першочергових її завдань є покращення медичного обслуговування населення, створення для цього відповідних умов. Це ми бачимо тут у Теребовлі», - каже Валентин Хоптян.

Голова облдержадміністрації подякував керівництву райдержадміністрації за проведену роботу, а також усім, хто долучився й надалі долучатиметься до такої роботи.

В свою чергу голова Теребовлянської райдержадміністрації Степан Бігуляк запросив голову ОДА на відкриття реконструйованих відділень, яке заплановано провести до цьогорічних Великодніх свят.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Фракція "Свободи" ...

КОМЕНТАРІ