Валентин Хоптян: Ремонт доріг потрібно проводити оперативно, а головне – якісно!

Валентин Хоптян: Ремонт доріг потрібно проводити оперативно, а головне – якісно!

09.04.13 18:52 0 958
Дорожні служби Тернопільщини планують до 1 травня завершити ремонт автомобільних доріг на основних маршрутах нашої області. Про це доповів голові облдержадміністрації Валентину Хоптяну начальник Служби автодоріг області Микола Гнатів.

«В даний час на основних маршрутах області працює 20-25 ремонтних бригад щодня, оскільки настали сприятливі умови для проведення дорожніх робіт. ми укладаємо від 200 до 250 тонн асфальтобетону щоденно. Плануємо збільшити до 300- 400 для того, щоб до 1 травня виконати доручення Прем’єр-міністра України і завершити ремонт автомобільних доріг на основних маршрутах нашої області», - поінформував голову ОДА Микола Гнатів під час робочої поїздки керівника області у Теребовлянський район.

Валентин Хоптян ознайомився із ходом дорожніх робіт на об’їзній м.Микулинці, поспілкувався з працівниками дорожніх служб та керівництвом району.

«Роботи на дорогах є чимало, Але робити потрібно - оперативно, а головне – якісно!», - сказав, звертаючись до керівництва дорожників Валентин Хоптян.

Він висловив впевненість, що ремонтні роботи будуть проведені вчасно і у повному обсязі.

Цього тижня голова облдержадміністрації має намір ознайомитися із ходом дорожніх робіт у ряді районів краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "На ...
Наступна новина: На Львівщині працівники ДСО ...

КОМЕНТАРІ