Василь Ядуха: Cьогодні ми повинні бачити конкретні заходи, чіткі завдання та терміни їх виконання,  щодня аналізувати ситуацію на полях у кожному з районів, на кожному полі

Василь Ядуха: Cьогодні ми повинні бачити конкретні заходи, чіткі завдання та терміни їх виконання, щодня аналізувати ситуацію на полях у кожному з районів, на кожному полі

09.04.13 16:00 0 1217
Селекторна нарада голови обласної державної адміністрації з керівниками районів була присвячена чіткій меті: проаналізувати стан готовності кожного поля, кожної ділянки, яка в обробітку, до проведення підживлення та інших робіт під час весняно-польової кампанії. Наразі ситуація свідчить про гарний старт лише шести районів, які провели підживлення на 40-50 %. „Хмельниччина не може втрачати позиції лідера у галузі сільського господарства, тому в єдиний кулак потрібно об’єднати зусилля усіх, щоб працювати на результат під час проведення весняно-польових робіт на Хмельниччині”, – наголосив Василь Степанович.

Погодні умови склалися такі, що потрібно вибірково, але повсякчас, проводити підживлення – запевняють науковці. Їм доручено у найкоротший термін розробити та адресувати рекомендації з врахуванням особливостей цьогорічної посівної кампанії для кожного з районів.

“Керівники райдержадміністрації несуть персональну відповідальність за проведення весняно-польових робіт, повинні очолити штаби на місцях та організувати роботу у дві зміни, щоб посіяти ранні культури”, - підкреслив очільник краю у ході селекторної наради.

Особлива увага, за його словами, приділяється півночі краю. Цими днями ще можуть бути приморозки. Відтак, необхідно організувати чергування структур, техніки і щодня просуватись вперед, наздоганяючи сусідні райони.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інформація про стан ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ