Хмельницька область: під час гасіння пожежі врятовано 4 людини, з них 2 дитини

Хмельницька область: під час гасіння пожежі врятовано 4 людини, з них 2 дитини

09.04.13 09:49 0 878
8 квітня о 00:30 в м. Старокостянтинів по вул. Миру 1/138 у квартирі на 2 поверсі п’ятиповерхового житлового будинку виникла пожежа.

Негайно до місця виклику прибуло чергове відділення рятувальників 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинова. По прибуттю було встановлено, що шляхи евакуації з будівлі сильно задимлені, і мешканці сусідніх квартир самостійно не в змозі залишити своїх помешкань.

Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби евакуювали 4-х мешканців будинку на свіже повітря: двох сестричок 11 та 7 років, їхню 32-річну матір та 74-річного дідуся, передали їх лікарям швидкої допомоги та згодом оперативно ліквідували пожежу в тих розмірах, яких вона набула на час прибуття підрозділу.

Вогонь знищив меблі та побутові прилади, пошкодив стіни, підлогу та перекриття, а 50-річний власник квартири, де виникла пожежа, отримав опіки правого та лівого передпліччя 1-2 ступеня.

Медики доставили потерпілого та евакуйованих мешканців до лікувального закладу, оглянули їх та відпустили додому у зв’язку з відсутністю загрози їх життю та здоров’ю.

Причиною пожежі послужило коротке замкнення електромережі.

Держслужба з надзвичайних ситуацій застерігає: слідкуйте за справністю електромережі та побутових приладів. Не перевантажуйте електромережу. У разі пожежі негайно телефонуйте 101.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роман Навроцький: ...
Наступна новина: Найоптимальнішим шляхом ...

КОМЕНТАРІ