Хмельницька область: рятувальники провели роботи з розчистки водорегулюючих пристроїв гідроспоруди на річці Південний Буг

Хмельницька область: рятувальники провели роботи з розчистки водорегулюючих пристроїв гідроспоруди на річці Південний Буг

09.04.13 09:24 0 898
7 квітня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Летичівського району за допомогою шанцевого інструменту та комунальної техніки провели роботи з розчистки обвідного каналу та шандорів на гідроспоруді в с. Требухівці Летичівського району.

На місці події працювала виїзна комісія, до складу якої увійшли начальник цивільного захисту району – голова Летичівської районної державної адміністрації Валерій Кольгофер, начальник управління надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Плюта, керівництво обласного управління водних ресурсів та мобільна оперативна група ГУ ДСНС під керівництвом начальника Головного управління полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха.

Завдяки проведеній роботі вдалося збільшити пропускну здатність гідроспоруди та знизити рівень води в р. Південний Буг вище за течією.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Чернівецьким учням ...

КОМЕНТАРІ