На Івано-Франківщині галицькі медики обговорили перші результати впровадження пілотного проекту

На Івано-Франківщині галицькі медики обговорили перші результати впровадження пілотного проекту

10.04.13 18:55 0 1082
8 квітня в Галицькій Центральній районній лікарні головний лікар Мирон Матейко провів засідання штабу з впровадження заходів стосовно реалізації пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. Районний кардіолог Лідія Тріщ доповіла, що у лікувальних закладах району визначено перелік хворих з артеріальною гіпертензією, який постійно оновлюється та уточнюється, сформовані списки диспансерних хворих. На даний час на обліку перебуває 600 хворих на артеріальну гіпертензію. У І квартал виявлено 155 вперше хворих та виписано 5416 рецептів . Проводиться постійний моніторинг та контроль за виписуванням рецептів, порядком їх зберігання та обліку.

Учасники засідання обговорили заходи, які уже здійснені в напрямку реалізації пілотного проекту з регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Підводячи підсумки наради, головний лікар Галицької ЦРЛ Мирон Матейко закликав присутніх підійти з максимальною відповідальністю до виконання Нових соціальних ініціатив Президента України та проводити широку роз’яснювальну роботу серед населення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові пройшла ...
Наступна новина: Івано-Франківська митниця ...

КОМЕНТАРІ