Зелений туризм Прикарпаття вивчають донеччани

Зелений туризм Прикарпаття вивчають донеччани

10.04.13 18:25 0 934
Група туроператорів та журналістів Донеччини учора розпочала ознайомчий тур туристичним Прикарпаттям. Із учасниками делегації зустрілися голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк та журналісти обласного центру.

«Земля наша гостинна, - запевнив голова ОДА, вітаючи гостей. – Всюди живуть гарні, працьовиті люди, як у вас, так і у нас. Працюють, танцюють, співають, кохають, народжують. Тож давайте робити так, щоб Схід і Захід були разом».

Представники Донецької області поділилися намірами розвивати у себе зелений туризм (у складі делегації - виконавець проекту «Розвиток зеленого туризму на Донбасі» Тетяна Шашкова). Сказали, що приїхали на Прикарпаття за досвідом.

Михайло Вишиванюк дав позитивну оцінку таким планам, підкресливши, що завдяки розвитку саме такого туристичного напрямку, на Івано-Франківщині вдалося створити тисячу робочих місць. А показати Донеччині, переконаний голова облдержадміністрації, є що.

За словами Михайла Вишиванюка, Прикарпаття готове запропонувати гостям безмежні можливості для відпочинку, серед яких – проект «Зимовий Артек».

«Варто, щоб діти з Донеччини приїжджали на Прикарпаття кататися на лижах, санках, покращувати своє здоров’я, - сказав голова ОДА журналістам з Донеччини. - У нас є гарне місце, яремчансько-ворохтянська відпочинково-оздоровча зона, де висота 600-800 метрів, воістину унікальні природно-кліматичні умови».

Михайло Вишиванюк, щиро спілкуючись із гостями, розповів про реальну співпрацю Івано-Франківської області з відомим хореографом з Донецька народним артистом України

Вадимом Писарєвим, а також Благодійним фондом Рината Ахметова «Розвиток України», який, як відомо, надав нашому онкодиспансеру дороговартісний комп’ютерний томограф і далі суттєво допомагає прикарпатській медицині сучасною апаратурою та обладнанням.

Керівник делегації гостей Олена Малютіна (з управління інформаційної політики Донецької ОДА), дякуючи за гостинний і теплий прийом, від імені голови їхньої облдержадміністрації Андрія Шишацького запросила Михайла Вишиванюка відвідати Донеччину.

«Місто Донецьк потопає у трояндах. Такого заквітчаного міста, як Донецьк, немає в Україні», - з приємністю наголосив Михайло Вишиванюк, приймаючи запрошення.

Довідково

У складі делегації донеччан в Прикарпаття – фотокор КП «Продакш студія» «Регіон Донбас» Вікторія Кузнєцова; кореспондент газети «Донецкие новости» Марина Симонова; регіональний редактор «Теленедели» Наталя Лазебна; кореспондент ТРК «Юніон» Світлана Киктева та оператор Кирило Іванов; кореспондент юнацького видання Катерина Малютина; представники турфірми «Лазуріт», турагенств «Антур» і «Саквояж» .

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові пройшла ...

КОМЕНТАРІ