В Управлінні СБ України в Івано-Франківській області представлено керівника

В Управлінні СБ України в Івано-Франківській області представлено керівника

10.04.13 11:34 0 1015
В Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області представлено начальника регіонального органу. Відповідно до Указу Президента України № 192/2013 від 3 квітня 2013 року, ним призначений генерал-майор Андрій Кміта.

Керівника Управління представив перший заступник Голови СБ України – начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України генерал-полковник Сергій Черних.

У заході взяли участь голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк, перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький, міський голова Віктор Анушкевичус, керівники правоохоронних, судових, контролюючих органів та військових формувань області.

Андрій Кміта, за інформацією прес-служби УСБУ в області, проходить службу в органах безпеки з 1995 року, має значний досвід управлінської та оперативної роботи, в тому числі в різних регіонах України, Центральному апараті СБУ.

До призначення в Івано-Франківськ впродовж трьох років очолював Департамент контррозвідувального захисту економіки держави СБ України.

Народився 1969 року у Хмельницькій області. Має дві вищих освіти – військову та юридичну.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Болотських: ...
Наступна новина: Пхеньян закликає іноземців ...

КОМЕНТАРІ