Звернення прикарпатців на «гарячу» телефонну лінію вирішуються позитивно

Звернення прикарпатців на «гарячу» телефонну лінію вирішуються позитивно

10.04.13 15:23 0 932
В межах проекту "Діалог з країною" до Адміністрації Президента України звертався Ярослав Федьків з Калуша щодо невиплати заробітної плати в житлово-експлуатаційною організацією КП№1 - з минулорічного листопада по січень 2013 року. Питання розглянуто Калуською міською радою. Заборгованість по заробітній платі виплачена.

Анна Рижук з Косівщини просила у телефонному зверненні на «гарячу лінію» не затримувати заробітну плату її чоловіку. За повідомленням Косівської ЦРЛ, відповідно до Колективного договору, термін виплати авансу з 14 по 22 число поточного місяця, термін виплати заробітної плати з 27 числа поточного місяця до 7 числа наступного місяця. Ярославу Рижуку заробітну плату за січень виплатили 7 лютого, за лютий – 27 лютого. Терміни виплати заробітної плати, визначені в Колективному договорі, не порушені.

Михайло Карманський з Надвірнянського району звертався на «гарячу президентську лінію» щодо відмови йому у видачі рецептів на придбання пільгових ліків.

Як повідомляють у Департаменті охорони здоров

'я ОДА, відповідно до реєстру КП „Аптека №100” від 5 березня 2013 року, Михайло Карманський отримав медикаменти за рецептом лікаря на суму 202,21 грн.

Загальна сума коштів, передбачена в бюджеті Надвірнянського району на пільгове медикаментозне забезпечення інвалідів та ветеранів війни, учасників бойових дій складає 3 000 грн. щомісячно.

З лікарями амбулаторно-поліклінічних закладів проведено оперативну нараду щодо порядку виписки та видачі пільгових рецептів, особливу увагу звернуто на категорію інвалідів війни.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ