Івано-Франківська область: рятувальники надають допомогу населенню по відкачуванню води

Івано-Франківська область: рятувальники надають допомогу населенню по відкачуванню води

10.04.13 17:57 0 916
Минулої доби, 8 квітня, працівники пожежно-рятувальної служби області 5 разів виїжджали для надання допомоги населенню області по відкачуванню води. Так, в місті Долина рятувальники відкачали воду з підвального приміщення Долинської ЗОШ № 5. В селі Вікняни Тлумацького району працівники державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Тлумач виїжджали для надання допомоги працівникам управління експлуатації газового господарства по відкачуванню води з траншеї, в якій прокладена газова труба, що потребувала ремонту. За допомогою мотопомпи було викачано 10 м3 води, після чого представники УЕГГ розпочали ремонтні роботи.

Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №6 м.Калуш виїжджали для надання допомоги по відкачуванню води з відкритої території ПП «Євробуд», що по вулиці Богдана Хмельницького та з підвального приміщення Калусько-Рожнятівського об’єднаного районного військового комісаріату по вулиці Ст.Бандери в Калуші.

Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська виїжджали для надання допомоги по відкачуванню води з підвального приміщення одного із житлових будинків по вулиці Височана в обласному центрі.

Загалом за минулу добу відкачано більше 1400 м3 води, на ліквідації наслідків підтоплень працювало 17 чоловік особового складу рятувальників, задіяно 5 одиниць техніки.

Станом на 06.00 год. 09.04.2013 у 2 населених пунктах Тисменицького району (м. Тисмениця, с. Підпечари) залишаються підтопленими 38 підвалів житлових та адміністративно-господарських будівель, 39 дворогосподарств, 60 присадибних ділянок, 61 криниця та 3 га сільськогосподарських угідь.

Управління ДСНС в області

Відео
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Органи ...
Наступна новина: А.Садовий про звіти ...

КОМЕНТАРІ