Львівщина налагоджуватиме з Індією  співпрацю у сфері ІТ-технологій

Львівщина налагоджуватиме з Індією співпрацю у сфері ІТ-технологій

10.04.13 16:27 0 777
9 квітня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Раджівом Кумар Чандером.

Метою візиту індійської делегації є ознайомлення з містом та зустріч з його керівництвом, а також налагодження розширеного партнерства.

Під час зустрічі Сергій Василенко розповів про соціально-економічну та політичну ситуацію на Львівщині та висловив сподівання на налагодження активної співпраці Львівщини з Республікою Індія.

«Важливим та перспективним напрямом для співпраці є налагодження культурних та туристичних зв’язків, оскільки саме в цьому напрямку Львівщина зможе якнайбагатше представити область на міжнародній арені», – зазначив С. Василенко.

Він  також запропонував індійській стороні розглянути можливість налагодження співпраці із Львівщиною у таких сферах як фармацевтика та ІТ-технології, враховуючи те, що Львівська область має хорошу школу з підготовки спеціалістів і їхні послуги користуються попитом у всьому світі.

Водночас, Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні  повідомив про державний візит офіційної делегації на чолі із спікером Індійського Парламенту Мейрою Кумар до України, що, ймовірно, відбудеться 24-25 травня цього року. Він запевнив, що буде рекомендувати делегації відвідати Львів. Окрім того, Р.К. Чандер запропонував Львівській області взяти участь в спеціальній державній програмі  технічної та економічної співпраці ITEC, що фінансується індійським урядом.

«Я зроблю все можливе, щоб підтримати Львівщину, оскільки це взаємовигідно для обох сторін», – запевнив Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Раджів Кумар Чандер.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Міністри ...
Наступна новина: Тернопільський обласний ...

КОМЕНТАРІ