У Львові в рамках медичного форуму відбудеться виставка «Галмед: здоров’я та довголіття» та «Стоматологічний ярмарок»

У Львові в рамках медичного форуму відбудеться виставка «Галмед: здоров’я та довголіття» та «Стоматологічний ярмарок»

10.04.13 13:38 0 988
У період з 17 до 19 квітня у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться Львівський медичний форум, у рамках якого проходитимуть XІX Медична виставка «Галмед: здоров’я та довголіття» та IV Спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок».

Основне завдання форуму – привернути увагу фахівців до важливості проблеми здоров’я, розвитку медичної галузі, сучасних медичних технологій, дати можливість ознайомитися із сучасним медичним обладнанням, методами діагностики та профілактики захворювань.

З кожним роком форум наповнюється дедалі яскравішими подіями – це місце зустрічі провідних фахівців, які мають можливість поділитися своїми ідеями та думками, в рамках проведення науково-практичних конференцій, майстер-класів та презентацій. Багатовекторні напрямки роблять його привабливим та цікавим для спеціалістів медичної галузі не лише з усієї України, а й з-за кордону.

Зазначимо також, що Львівський медичний форум внесений до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій й відбувається за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації.

Тематичні напрямки форуму:

- 17 квітня 2013 р. – науково-практична конференція «Сучасні аспекти перинатальної медицини»;

- 18 квітня 2013 р. – науково-практична конференція «Профілактика та рання діагностика соціально небезпечних захворювань у практиці сімейного лікаря»;

- 19 квітня 2013 р. – українсько-польський симпозіум «Досвід, реалії та перспективи розвитку систем охорони здоров’я»;

- 17 квітня 2013 р. – круглий стіл «Хіміорезистентний та ВІЛ-асоційований туберкульоз: актуальні питання протидії на рівні первинної медико-санітарної допомоги»;

- 18 квітня 2013 р. – семінар «Нові методи лабораторних досліджень».

Тематичні розділи XІX Медичної виставки «Галмед: здоров’я та довголіття»: Лікувальне та діагностичне обладнання. Лабораторна техніка та медицина. Засоби реабілітації та товари для людей з обмеженими можливостями. Засоби надання невідкладної допомоги. Офтальмологічні послуги та обладнання. Фармацевтичні препарати. Інформаційно-телекомунікаційні технології. Сучасна клініка та послуги. Медичний одяг, засоби санітарії та дезинфекції. Медичний туризм. Біологічно активні добавки, фітопродукти та лікувальна косметика. Санітарно-гігієнічне обладнання.

Тематичні розділи IV Спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок»: Стоматологічне обладнання та інструментарій. Витратні матеріали та лікувальні препарати. Оснащення стоматологічних кабінетів та клінік. Сервісне обслуговування стоматологічного обладнання.

Контактна інформація:

Організатор Львівського медичного форуму – Приватне акціонерне товариство “Гал-ЕКСПО” (79008, м. Львів, вул.Винниченка, 30; тел.: (032) 2971369, факс: (032) 2971756; e-mail: nml@galexpo.lviv.ua, www.galexpo.lviv.ua).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ