У Львові відбулась акція "Здоров'я – в кожну родину!"

У Львові відбулась акція "Здоров'я – в кожну родину!"

10.04.13 10:03 0 809
7 квітня 2013 року у Львові з ініціативи депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріяна Гутника відбулась акція "Здоров'я – в кожну родину!", приурочена до Всесвітнього дня здоров'я.

Під час акції працівники аквапарку "Пляж" у центральній частині Львова роздавали інформаційні листівки про шкідливий вплив тютюнопаління на організм людини. Городянам та гостям міста, які курять, пропонували здорову альтернативу – яблуко в обмін на цигарки. Також активісти запропонували відповісти на три запитання про здоров'я або надути повітряну кульку як символ здорових та чистих легень. Усі переможці "Вікторини здоров'я" у подарунок отримали безкоштовні запрошення на відвідування аквапарку "Пляж", аби не тільки в теорії, але й на практиці підтримати здоровий спосіб життя.

Як зазначив ініціатор заходу свободівець Андріян Гутник, за статистикою, з 10 смертей у світі одна спричинена хворобами, що виникли через тютюнопління. "Кожного року 100–120 тис. українців помирають від хвороб, спричинених тютюнопалінням. Але чинна влада не звертає на цю проблематику належної уваги. Однак завдяки ініціативам громадських організацій статистику вдалося змінити – кількість курців невпинно зменшується. За останні чотири роки їхня кількість в Україні зменшилася на 17%. Важливим фактором також є те, що найактивніше від куріння відмовляється молодь. Тож у майбутньому проведення таких акцій стане традиційним", – розповів Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13 квітня відбудеться ...
Наступна новина: Сергій Рижук: Влада повинна ...

КОМЕНТАРІ