Лучани дякують за створення Центру первинної медико-санітарної допомоги

Лучани дякують за створення Центру первинної медико-санітарної допомоги

10.04.13 11:10 0 839
В ході оперативної наради міський голова Микола Романюк повідомив, що до міської ради надійшли листи від мешканців мікрорайонів Вересневе та ДПЗ, загалом близько 500 підписів. Люди позитивно оцінюють те, що на базі амбулаторій сімейної медицини, які розташовані у мікрорайонах, буде створено Центр первинної медико-санітарної допомоги за адресою: вул. Бенделіані, 7. Існуючі амбулаторії будуть функціонувати у складі Центру. Він же буде координувати роботу й інших новостворених амбулаторій.

Микола Романюк розповів, що, дійсно, як зазначено у цих листах, «люди і медичні працівники амбулаторій вже втомилися від спекуляцій навколо створення Центру. Вони просять залишити це питання у спокої».

Міський голова наголосив, що влада робить все, аби зменшити навантаження на одного сімейного лікаря від 2500 до 1500 хворих. Це допоможе значно покращити якість надання медичних послуг пацієнтам та збільшити час прийому лікарем. А це передбачено у Положенні про Центр первинної медико-санітарної допомоги, затвердженому Міністерством охорони здоров’я України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ